Tuintegels in alle soorten en maten voor een sfeervolle tuin


Wanneer u kiest voor tuintegels van betontegels, terrastegels of siertegels, doet u er goed aan om langs een specialist te gaan. Wat voor materiaal u ook kiest, sierbestrating zorgt voor een optimaal balans tussen groen in uw tuin en rond uw woning. Met de juiste tuintegels creëert u een fraai looppad of terras waar u jarenlang van kunt genieten. De Steenmeesters van MBI hebben jarenlange ervaring en dragen graag een steentje bij aan een optimale tuinbeleving, waarbij duurzaamheid en kwaliteit voorop staat. De Steenmeesters van MBI geven u advies op maat en helpen u met het vinden van de juiste tuintegels.

Kies de perfecte kleur tuintegels voor het bestraten van uw tuin

Tegenwoordig zijn tuintegels in allerlei soorten en maarten verkrijgbaar. Sierbestrating maakt steeds meer plaats voor de ouderwetse praktische stenen. Sfeervolle tuintegels rondom een woning zijn functioneel maar ook bepalend voor de uitstraling. De kleur tuintegels bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de sfeer in uw tuin. Iedere kleur heeft een ander kenmerk. Zo geven tinten als bruin, rood en geel een warmer gevoel aan de tuin maar kleuren als beige en crème doen altijd mediterraans aan. Op lichte kleuren is vuil natuurlijk sneller zichtbaar dan op donkerdere kleuren. Daarnaast is het een feit dat lichte kleuren meer zon terugkaatsen. MBI biedt een ruim assortiment aan tuintegels. Zo vindt u altijd iets naar wens!  

Bij de specialist bent u verzekerd van de beste bescherming voor uw tuintegels

Het is zonde wanneer u door weersomstandigheden de kwaliteit van de tuintegels achteruit ziet gaan. U wilt er tenslotte zo lang mogelijk van genieten. Dat is goed te begrijpen. Protection Plus van MBI De Steenmeesters is een echte innovatie op het gebied van bescherming. Met een hoge factor zijn de tuintegels goed bestand tegen verontreiniging en vervuiling. Alle sierbestrating van de specialist zijn minstens voorzien van factor 15. Dit biedt bescherming van binnenuit en maakt deel uit van de receptuur. Dit is een speciale beschermingsfactor voor de tuintegels. Daarnaast zijn de tuintegels eenvoudig te onderhouden. Dat is heel fijn, want wie ergert zich nu niet aan algen en mossen, korstmossen of kalkuitbloei op de tuintegels? Bij het aanschaffen van tuintegels bij de specialist krijgt u onderhoudsadviezen mee om jarenlang optimaal van uw terras te kunnen genieten.