Volg een opleiding en word nagelstyliste met de producten van Crystal Nails


U bent van plan om een nagelstyliste te worden. Ooit hoopt u uw eigen salon te hebben en een vaste klantenkring op te bouwen. In dat geval is het aan te raden om een opleiding te volgen. Voor een betaalbare en flexibele opleiding bent u bij Webshopnagelproducten aan het juiste adres. U maakt gebruik van het beste studiemateriaal en u leert over professionele en de nieuwste nageltechnieken. Een basiscursus of uitgebreide 18-daagse cursus: kies uit een ruim aanbod aan opleidingen in een van de opleidingscentra. Nagels voorzien van een basic gellak of nail-art van Crystal Nails in de vorm van nagelversieringen: alles op het gebied van nagelverzorging is mogelijk bij Webshopnagelproducten.

Presenteer het aanbod aan nagellakken van Crystal Nails op een display of wiel

Een potje nagellak laat vaak niet zien om welke kleur het gaat. De kleur die u ziet aan de buitenkant komt vaak niet overeen met de kleur die op de nagels komt. Door gebruik te maken van displays of een nagellak wiel van Crystal Nails, bent u verzekerd dat de klant tevreden is met de gekozen lak. De displays zijn eenvoudig te presenteren in een etalage of u presenteert een display of waaier aan de klant zodra de kleur gekozen moet worden. Wilt u de display voorzien van zoveel mogelijk kleuren, maar heeft u die momenteel niet op voorraad? Geen probleem! Webshopnagelproducten is dé groothandel voor nagelstylisten, dus ook voor een ruim aanbod aan nagellakken bent u hier aan het juiste adres.

Gratis verzending bij besteding vanaf €50,- aan Crystal Nails producten

De feestmaanden en de vakantieperiode zijn altijd drukke dagen voor uw. Velen willen hun nagels verzorgd hebben in deze periode. Een bezoek aan de groothandel komt nu niet goed uit. Is het dan niet prettig dat u uw producten online kunt bestellen én dat deze ook nog eens gratis worden toegestuurd? In de webshop van Webshopnagelproducten vindt u werkelijk alles om uw salon te voorzien van hoge kwaliteit producten van onder andere Crystal Nails. Koop een extra gellak met een glitter, schaf extra UV-lampen aan als u uit gaat breiden of koop extra werkmaterialen. Plaatst u een bestelling van €50,- of meer? Dan wordt de bestelling gratis naar u toegestuurd.