Sharada
Image default
Management

Ba hons business management

Bedrijfsmanagement, BA Hons

Deze graad in business management leert je de praktische vaardigheden die je nodig hebt om een effectieve zakelijke leider in een reeks van industrieën en sectoren te worden.

 

Onze business management graad is voor nieuwkomers in leidinggevende functies of iedereen met enige praktische leidinggevende ervaring die wil hun managementvaardigheden te ontwikkelen in het bedrijfsleven en management disciplines.

 

Je ontwikkelt een breed begrip van de essentie van business management door te leren over leiderschap en managementvaardigheden, bedrijfsstrategie, organisatiegedrag, cross-cultureel management, bedrijfsonderzoeksmethoden, ethiek, marketing en financiën. U kunt ook een projecttype kiezen dat bij uw interesses past (proefschrift, consultancyproject of internationaal ondernemerschapsproject).

 

Je verwerft interpersoonlijke en overdraagbare vaardigheden en opent een wereld van nieuwe mogelijkheden om een succesvolle carrière als bedrijfsmanager op te bouwen of je eigen bedrijf op te starten. Populaire carrières voor afgestudeerden in bedrijfsmanagement omvatten een scala aan bedrijfsmanagementfuncties in de private, publieke en vrijwilligerssector in grote bedrijven, het mkb, startende ondernemingen, sociale ondernemingen en liefdadigheidsinstellingen.

 

Hoe u zult leren

Covid veilig onderwijzen en leren

We kijken ernaar uit om studenten te verwelkomen op onze campussen voor 2022/23. In overeenstemming met de richtlijnen van de overheid willen we in het academiejaar 2022/23 zo veel mogelijk onderwijs, opleidingen en studentenactiviteiten op de campus aanbieden. Afhankelijk van de nationale situatie en het overheidsadvies kan de situatie veranderen, maar we zijn ervan overtuigd dat we klaar zijn om eventuele veranderingen snel en veilig door te voeren. Lees meer over hoe we onze campussen veilig houden.

 

Lesgeven

In een typische week vindt het leren plaats door een combinatie van:

Algemeen

Gepland onderwijs

– 16%

Zelfstandig leren

– 84%

Seminars en workshops bieden u de mogelijkheid om in kleinere groepen onderwerpen uit de colleges te bespreken en uw inzicht daarin te vergroten. U zult ook uw persoonlijke tutor kunnen ontmoeten. De lestijden liggen tussen 9 uur ’s ochtends en 9 uur ’s avonds, afhankelijk van de vakken en de colleges.

 

Klassen

De gemiddelde instroom per jaar is 210-220. De omvang van de colleges is normaal gesproken 30-240, en van de seminars/tutorials 15-30. Dit varieert per module, indien verdeeld over verschillende graden.

 

Zelfstandig leren

Buiten de geplande sessies moet je tijd uittrekken voor zelfstudie (ongeveer 20-30 uur per week) om te lezen, je cursuswerk voor te bereiden en presentaties te geven.

 

Je kunt gebruikmaken van de Stockwell Street Library en online bronnen om verder te lezen en onderzoek te doen.

 

Totale werkbelasting

De totale werkbelasting bestaat uit contacturen (colleges, seminars, enz.), zelfstandig leren, beoordelingen en excursies. Elk studiepunt komt overeen met ongeveer 10 uur studie. De contacturen kunnen variëren, afhankelijk van je modules.

 

Daarnaast kun je tijdens de week ook

 

Extra ondersteunende lessen bijwonen in sommige modules

Gastcolleges bijwonen van experts uit de industrie

Deelnemen aan workshops over inzetbaarheid en ondernemerschap

Lid worden van studentenverenigingen.

Beoordeling

Studenten worden beoordeeld via een combinatie van beoordelingsmethoden, afhankelijk van de gekozen modules.

Totaal

Cursuswerk

– 77%

Examens

– 13%

Praktisch

– 10%

Je kunt zien hoe elke module wordt beoordeeld in onze sectie ‘Wat je zult studeren’.

 

Elke cursus heeft formele beoordelingen die meetellen voor je cijfer. Sommige cursussen bevatten ook ‘praktijk’-opdrachten, die je helpen je vooruitgang te volgen en die niet meetellen voor je eindcijfer.

 

Samenvatting feedback

We streven ernaar om binnen 15 werkdagen feedback te geven op opdrachten en examenresultaten vrij te geven.

 

Data en tijdschema’s

Het academisch jaar loopt van september tot juni.

 

Volledige lesroosters zijn meestal pas beschikbaar nadat het semester is begonnen. Voor vragen kunt u bellen met.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/