Sharada
Image default
Aanbiedingen

Drie voordelen van een seniorenalarm

Als je ouder wordt is het natuurlijk steeds lastiger om nog zelfstandig te kunnen wonen. Er kunnen veel ongelukken gebeuren. Vooral de badkamer is een plek waar heel veel valongelukken gebeuren. Als oudere wil je je natuurlijk wel veilig blijven voelen in je eigen huis. Dat kan met een seniorenalarm van Seniorenalarmen.nl. In dit artikel lees je alles over de voordelen die zo’n alarm met zich meebrengt.

Met een seniorenalarm in huis kun je veel langer zelfstandig blijven wonen. Als je nog goed ter been bent en niet veel zorg nodig hebt is het natuurlijk niet nodig om in een tehuis te gaan wonen. Met een seniorenalarm hoeft dit niet. Zo’n alarm kan daarnaast ook worden gecomineerd met een sleutelkluis of zorg van de thuiszorg. Er is dus altijd wel een optie die bij jouw situatie past.

Met een seniorenalarm kun je telefoonnummers programmeren van de mensen die je wilt bereiken wanneer er iets gebeurt. Zo kun je bijvoorbeeld altijd je kinderen bereiken. Zij kunnen je dan helpen of verdere hulp inschakelen als dat nodig is.

Het alarm werkt via het mobiele netwerk. Hiervoor kun je een abonnement aanschaffen, maar je kunt ook prepaid betalen. Het voordeel van een abonnement is het feit dat je nooit zonder beltegoed komt te zitten en dus hoe dan ook bereikbaar bent.