Sharada
Image default
Woning en Tuin

Ongedierte! Hoe kom je snel tot een oplossing?

Ongedierte is de term voor beestjes die de rust in een woon- of werkomgeving flink kunnen verstoren. Wat dat voor beestjes zijn? Denk aan insecten, zoals wespen of vliegen. Of knaagdieren, zoals muizen en ratten. Eerder last van vogels? Dan maken duiven er misschien wel een dolle boel van. Maar wat doe je als je ongedierte aantreft? Bel je een expert of ga je, tegen beter weten in, zelf de strijd aan?

Wat doe ik tegen insecten?

Lukraak met een spuitbus de lucht onzuiver maken in je woning of bedrijfspand is in de eerste plaats erg ongezond voor mens en (huis-)dier. Of je met een spray ook genoeg vliegen, wespen, kakkerlakken of ander onwelkom insect te pakken krijgt, is een tweede dilemma. Bij wespen is het zelfs ronduit gevaarlijk om een nest zelf te behandelen. Met een goedkoop middel uit de bouwmarkt werkt het in elk geval zeker niet. 

Wat kan ik tegen knaagdieren beginnen?

Met vallen zetten tegen muizen of ratten kun je weken bezig zijn zonder ook maar één exemplaar te pakken te krijgen. De val moet op een tactische plek geplaatst worden en veel mensen vergissen zich in over ‘waar die plek dan wel moet zijn’. Belangrijker is misschien dat je je bezighoudt met waar de beestjes op af komen. Ligt er veel vuilnis? Ruim het dan zo snel mogelijk op. Ligt er voedsel voor het grijpen? Berg het op, anders komen de knaagdieren er té makkelijk bij.

Wat kan ik tegen lastige vogels beginnen?

Duiven poepen je hele balkon, tuin, terras of andere locatie rond je woning of bedrijf onder. Roep je dit geen halt toe, dan kunnen er zelfs gevaarlijk situaties ontstaan. Mensen kunnen uitglijden en een been breken. Om nog maar over geluid- en stankoverlast te zwijgen. Een namaakroofvogel plaatsen? Duiven zijn er zo aan gewend. Je hebt, net als bij de voorgaande beestjes, eigenlijk een professional nodig die op een verstandige en goed doordachte manier met een plaag afrekent!

Hoe vind ik zo snel een betrouwbare ongediertespecialist?

Je wilt voor een eerlijke en duidelijke prijs geholpen worden, het liefst ook zo snel mogelijk. Gelukkig beschikken de experts van Beestjes Kwijt over vele jaren ervaring en zijn ze allemaal bevoegd om ongedierte te mogen bestrijden. Wat je doet? Je surft naar onze website, toetst postcode of woonplaats in, en je kunt meteen contact opnemen met een expert die in jouw buurt werkzaam is. Wat dacht je daarvan?

Wat je kunt verwachten? Wij helpen bij:

  • vliegen die overwinteren.

  • wespen die steken.

  • kevers die eitjes leggen in stof, hout of voedsel.

  • mieren die voorraden aantasten.

  • kakkerlakken die ziektes verspreiden.

  • duiven die overal poepen.

  • mollen die tuinen vernielen.

  • zilvervisjes die papier aanvreten.

  • muizen die je voedsel besmetten.

  • … feitelijk al wat vliegt of kruipt en overlast veroorzaakt!

Al onze ongedierte-experts kunnen ongedierte opsporen, herkennen en bestrijden. Daarnaast zijn zij ook bouwkundig onderlegd, waardoor ze ook kunnen nagaan hoe het ongedierte in je woning of bedrijf heeft kunnen treden. Uiteraard bedenken zij dan passende maatregelen om je definitief van de storende beestjes af te helpen. Bel ons dus en vertrouw erop dat alles goedkomt!