Sharada
Image default
Beauty en verzorging

Polygel: Waarom ik volledig ben overgestapt

Vroeger was ik een grote fan van acrylnagels. Ik hield ervan hoe ze eruit zagen en hoe lang ze bleven zitten. Maar toen ontdekte ik polygel en alles veranderde. Polygel is nu om verschillende redenen mijn favoriete nagelproduct. In dit artikel laat ik je weten waarom ik zo enthousiast ben over polygelnagels.

Ik was nooit echt een fan van acryl, maar toen ik polygel voor de eerste keer probeerde, was ik verkocht 

Ik ben altijd meer een gel persoon geweest dan een acryl persoon. Ik hou van de natuurlijke look van gel, en ik vind het makkelijker om mee te werken. Maar ik besloot polygel eens te proberen, en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb! Het is veel dunner dan acryl, dus je kunt er gemakkelijk mee werken, en het voelt niet zo zwaar aan. Plus, het gaat eeuwig mee! Mijn nagels hebben er nog nooit zo goed uitgezien. Ik ben nu zeker een grote fan van polygel.

Het aanbrengen is veel makkelijker en je beschadigt je nagels minder snel

Polygel is een vorm van nagelverlenging die de laatste jaren steeds populairder is geworden. In tegenstelling tot acryl of andere kunstnagels wordt polygel rechtstreeks op de natuurlijke nagel aangebracht. Hierdoor is het veel gemakkelijker aan te brengen en is er minder kans op beschadiging van de nagel. Bovendien zijn polygelnagels flexibeler en zien ze er natuurlijker uit dan kunstnagels. Ze zijn ook duurzamer, waardoor ze een goede keuze zijn voor mensen die hun handen zwaar belasten. Of u nu op zoek bent naar een gemakkelijke manier om kunstnagels aan te brengen of een meer natuurlijk ogende optie wilt, polygel kan de juiste keuze voor u zijn.

Het gaat langer mee dan andere soorten nagelcorrecties en ziet er natuurlijker uit

Veel vrouwen hebben graag lange, gemanicuurde nagels. Het bereiken en onderhouden van deze nagels kan echter moeilijk en tijdrovend zijn. Een populaire optie voor degenen die lange nagels willen is het gebruik van een product genaamd polygel. Polygel is een soort nagelverlenging die gemaakt is van een gelpolymeer. Het wordt rechtstreeks op het nagelbed aangebracht en vervolgens met UV-licht uitgehard. Eenmaal uitgehard is polygel sterk en duurzaam, maar toch flexibel genoeg om breuk te voorkomen. Bovendien zien polygelnagels er heel natuurlijk uit en kunnen ze met de juiste verzorging tot zes weken meegaan. Voor vrouwen die het uiterlijk van lange nagels willen zonder het gedoe, is polygel de ideale oplossing.

Al met al ben ik heel blij met mijn beslissing om over te stappen op polygel!

Ik aarzelde eerst een beetje om van acryl naar polygel over te stappen, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! De polygel is zoveel lichter en ziet er natuurlijker uit. En het gaat eeuwig mee! Ik hoef me geen zorgen te maken dat mijn nagels breken of afbreken zoals bij acryl. Plus, de polygel is super makkelijk aan te brengen en duurt lang niet zo lang als acryl. Al met al ben ik erg blij met mijn beslissing om over te stappen op polygel!

De waarheid over de keratine behandeling – hoe het werkt, de voordelen en de nadelen 

De meeste mensen denken aan keratinebehandelingen als een manier om voor langere tijd glad, pluisvrij haar te krijgen, maar weinigen weten precies hoe deze behandelingen werken. Dit artikel gaat in op de voor- en nadelen van een keratinebehandeling, zodat je kunt beslissen of het iets voor jou is.

Wat is een keratinebehandeling en hoe werkt het?

Een keratine behandeling is een soort haarbehandeling die helpt het haar glad en glanzend te maken. De behandeling bevat meestal een vorm van keratine, een eiwit dat van nature in het haar voorkomt. Tijdens een keratine behandeling wordt de keratine op het haar aangebracht en vervolgens met hitte ingesloten. Dit helpt de haarschubben glad te strijken, waardoor het haar zachter en glanzender wordt. Bovendien kunnen keratinebehandelingen schade helpen herstellen en het haar beschermen tegen toekomstige schade. Daarom worden ze vaak gebruikt door mensen met pluizig of beschadigd haar. Keratine behandelingen kunnen enkele weken duren en moeten meestal om de paar maanden herhaald worden om hun effect te behouden.

De voordelen van een keratine behandeling – gladder haar, minder kroes en makkelijker stylen

Een keratine behandeling is een populaire methode om het haar glad en pluisvrij te maken. De behandeling bestaat uit het aanbrengen van een op keratine gebaseerde oplossing op het haar en vervolgens het gebruik van een stijltang om het in te sluiten. Keratine is een eiwit dat van nature in het haar voorkomt, en de behandeling helpt de voorraad van dit eiwit in het haar aan te vullen. Het resultaat is dat het haar er gladder, glanzender en gezonder uitziet en aanvoelt. Bovendien kunnen keratine behandelingen het stylen vergemakkelijken en het haar helpen om beter bestand te zijn tegen schade door hitte. Om deze redenen zijn keratine behandelingen de laatste jaren steeds populairder geworden. 

https://www.polygelshop.nl/

De nadelen van een keratine behandeling – potentiële schade aan het haar, dure kosten

Er zijn echter ook enkele potentiële nadelen aan deze behandeling. Een punt van zorg is dat de chemicaliën die bij keratinebehandelingen worden gebruikt het haar kunnen beschadigen, waardoor het droog en broos wordt. Bovendien kunnen keratinebehandelingen vrij duur zijn, vooral als je ze vaak moet laten doen. Daarom is het belangrijk om de voor- en nadelen van deze behandeling af te wegen voordat je beslist of het iets voor jou is.

Moet je een keratine behandeling ondergaan? Voor- en nadelen om te overwegen alvorens een beslissing te nemen

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je een keratinebehandeling ondergaat. Ten eerste is de behandeling niet permanent, dus je moet het regelmatig bijwerken. Daarnaast kan de behandeling duur zijn, en niet voor iedereen geschikt. Mensen met zeer beschadigd of broos haar zijn bijvoorbeeld geen goede kandidaten voor de behandeling. Of je al dan niet een keratinebehandeling ondergaat, is uiteindelijk een persoonlijke beslissing. Voordat u een beslissing neemt, moet u de voor- en nadelen afwegen en met een professional overleggen of de behandeling voor u geschikt is.

https://www.polygelshop.nl/