Sharada
Image default
Financieel

Uw vakantie verzekeren bij Europ Assistance

Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u uw vakantie verzekeren? Daarvoor kunt u onder andere bij Europ Assistance terecht. Deze verzekeringsmaatschappij heeft allerlei soorten verzekeringen waarvan u gebruik kunt maken als u op vakantie gaat. U kunt ervoor kiezen om een tijdelijke reisverzekering af te sluiten, verzekerd zijn van pechhulp of een jaarlijkse reisverzekering afsluiten. Vooral wanneer u een citytrip maakt is de tijdelijke reisverzekering aan te raden. Bij de reisbijstand kunt u kijken wat er precies wordt gedekt bij de desbetreffende verzekering.

 

Verschillende verzekeringen voor uw vakantie

Vooral als u een citytrip gaat maken of op wintersport gaat is het aan te raden om een tijdelijke reisverzekering af te sluiten. Op deze manier bent u verzekerd van de juiste zorg op het moment dat er een ongeval plaatsvindt. Gaat u vaker op vakantie en wilt u ten alle tijden verzekerd zijn van de beste zorg? Dan kunt u een jaarlijkse reisverzekering afsluiten. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende opties: light, smart, sport en VIP. Wanneer een reis maximaal 14 dagen duurt is de light variant de beste optie. Wanneer uw reis maximaal 3 maanden duurt, zijn de andere varianten aan te raden.

 

De beoordelingen van anderen lezen

Hoe weet u of Europ Assistance de juiste verzekeringsmaatschappij is als het gaat om een vakantie verzekering? Lees de ervaringen en reviews van Europ assistance hier.  Zo krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden bij verzekeringsmaatschappij Europ Assistance en de beoordelingen van anderen die u voorgingen.