Sharada
Image default
Cadeau

Vertel ons over je leerlingen

Vertel ons over je leerlingen. Waarom willen ze leren hoe ze de kubus kunnen oplossen en met welk doel nemen ze contact met je op?
Ik heb voornamelijk met kinderen te maken. Ik neem het sinds 5 jaar, maar de meeste van mijn studenten zijn 8-9 jaar oud. Voor hen is een kubus een helder, kleurrijk speeltje dat een raadsel bevat, een taak die moet worden opgelost. Gewoonlijk, hoe – een kind heeft tenslotte een nieuw stuk speelgoed, hij zal ermee spelen, het dan breken, kijken wat erin zit, en dat is het, de interesse is verdwenen. Er is ook een puzzel die lange tijd gedraaid kan worden, kleuren kunnen op elkaar worden afgestemd.

Ouders begrijpen dat dit een uitstekende hersentrainer is die oplettendheid, ruimtelijk denken en geheugen ontwikkelt.

Volwassenen onder mijn studenten zijn ongeveer 10%. Hun belangrijkste doel is om een ​​moeilijk probleem op te lossen. Het lijkt pas op het eerste gezicht dat de kubus een snuisterij is, sterker nog, het is niet zo eenvoudig om met de puzzel om te gaan. Sommigen willen het systeem zelf begrijpen, anderen willen snel leren monteren.

Hoeveel lessen kun je leren om een ​​kubus op te lossen?
Het hangt allemaal af van de rente. Als een persoon gepassioneerd is, kan hij na 2-3 lessen leren hoe hij een kubus in twee minuten kan oplossen zonder aanwijzingen.

Hoe wordt de vaardigheid gemeten van degenen die de Rubik’s Cube oplossen? Wat is de belangrijkste indicator: snelheid, moeilijkheidsgraad van de puzzel?
Er zijn verschillende competities. De meest populaire zijn natuurlijk montage voor snelheid. Wereldrecord – 3,5 seconden. Mijn persoonlijk beste resultaat is 12 seconden en de gemiddelde tijd is ongeveer 17. Bij wedstrijden wordt het berekend op basis van de resultaten van vijf pogingen: in een kubus van 3 × 3 is het aantal combinaties meer dan 43 quintillion, sommige zijn eenvoudiger, andere zijn moeilijker, dus de gemiddelde tijd is tijden laat zien hoe snel je een uitweg kunt vinden uit elke positie.

Er zijn ook andere disciplines, zoals competitie voor het aantal zetten. Deelnemers krijgen een heel uur de tijd en gedurende deze tijd moeten ze het minimum aantal bewegingen vinden dat nodig is voor de montage. Dit is een erg moeilijke wedstrijd.

 

speed cube kopen

 

https://breinbrekers.be/