Sharada
Image default
Banen en opleidingen

Technische Manager

België, Luxemburg
Vast contract,
Onbepaalde tijd
Voltijds

Vooraanstaande op het streek van sanitair en verwarming henco in herentals ( antwerpen, belgië ) is in een periode van 20 jaar een belangrijke europese producer worden van buizen, koppelingen en toebehoren van uitstekende kwaliteit. Producten voor verwarmings-, gas- en sanitaire installaties die hun toepassing vinden in woningbouw en utiliteit. Daarnaast biedt het onderneming een breed assortiment ten behoeve van vloerverwarmingsinstallaties.

Er wordt jaarlijkse een wereldwijde afzet gerealiseerd van meer dan 130 geheel getal peettante buis en meer dan 11 geheel getal koppelingen met 300 medewerkers. In de fabriek in België wordt door middel van een fijntjes ontwikkelings- en produktieproces non-stop een uitstekende kwaliteit gegarandeerd. Henco beschikt over moderne productielijnen en magazijnen, die constant uitgebreid werd om op een flexibele methode aan de vragen uit de goederenhandel te kunnen vereffenen.

Om de groei en ontwikkeling van het sales team te bemoedigen en het bestseller van het team mee te verwerkelijken met het oog op de uitbouw van de belux-markt, is henco vandaag op zoek naar een ( m/v/x ) sales manager belux, met cognitie van de installatiebranche, sanitair en verwarming

Jouw verantwoordelijkheden

Aansturen en trainen van het sales team met aandacht voor complementariteit, talentontwikkeling, kennisdeling en ondernemerschap opstellen van sales en actieplannen op korte, middellange en lange termijn en coördineren van commerciële acties, dit alles in nauw beraad met de kapitalistisch directeur en in lijn met de globale tactiek van henco als anatomie onderhouden en overigens uitbouwen van bestaande relaties ( key accounts : groothandels, installatiebedrijven en studiebureaus ) met de nadruk op nieuwe producten/oplossingen in het gamma zorgen voor een optimale product-visibiliteit en presentie in de goederenhandel in nauwe coxf6peratie met onze s”, grossier calculeren van introduceren met het sales team om de verkoper strategisch en doelgericht te aandrijven volgt van evoluties en tendensen in de goederenhandel en ontleden van de rivaliteit waardoor u de begin aanleveren aan productmanagement tot nieuwe productoplossingen verruilen van bestaande en beste praktijken zowel cross-functioneel vanuit de interactie met andere ( commerciële ) afdelingen in de anatomie als in de sector/markt optimaliseren van processen en/of systemen in het team met het oog op efficiëntie en opbouw doorheen de coxf6peratie u rapporteert aan de kapitalistisch directeur.

Jouw profiel

Minimaal 5 jaar ervaring als baas in een commerciële rol hierbinnen een technische omgeving. Weten van de installatiebranche en ervaring in de hvac-sector zijn een absolute plus. Uitstekende weten van het nederlands en het taal, naast een goede weten van het engels. Bij optie woonachtig in de administratief district antwerpen. Eindzege gedreven voorman met sterke people beheer vaardigheden. Dynamisch mens met commerciële flair en overtuigingskracht. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Integriteit in betrekking tot anderen en vertrouwen kunnen inboezemen. Ondernemend en zelfstarter met een positieve ingesteldheid. Voldoende elastisch om met keuze om te gaan. Gestructureerde en planmatige werkwijze met aandacht voor voortgangscontrole. Oog voor optimalisatie en efficiëntie vanuit het grotere geheel ; in staat om overzicht te inleggen en structureel naar opwaardering te ijveren.

Ons aanbod

Werken bij henco betekent werken in een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming. Op professionele manier werken zij aan een optimale dienstverlening voor hun klanten. Een intensieve inwerkperiode, zodat je bekende en inzicht kunt verwerven in de aanpak en de producten van henco. Als sales manager draag je aanzienlijke verantwoordelijkheden en combineer je veel teamwork met zelfstandigheid. Henco biedt je een aanlokkelijk verloningspakket completeren met extralegale voordelen en een firmawagen. Dit alles in glijdende werkuren in een 40-uren opbouw waarbij je 12 aanvullen vakantiedagen per jaar opbouwt.

https://www.nieuwejobs.com/job/q/technische-manager.html