Sharada
Image default
Health / Alternative

Bodytecclub – Personal training op de Miha-Bodytec

Personal training op de Miha-Bodytec

In uw drukke leven en de grote verscheidenheid van dagelijkse werkzaamheden maakt het lastig om tijd vrij te maken voor sport en beweging. Echter wilt het gros van de mensen toch sporten en daardoor fit blijven. Het combineren van gebrek aan tijd en het in beweging blijven is voor veel mensen lastig. Daar heeft de Bodytec Business Club (onderdeel van Amforca Sports) een oplossing op gevonden. De Bodytec Business Club biedt personal training op de Miha-Bodytec. Deze trainingsmethode maakt gebruik van elektrische spierstimulatie (EMS-Electrical Muscle Stimulation) en wordt al sinds jaar en dag in de fysiotherapie toegepast. Dit principe werd verder ontwikkeld en daardoor kan ook de ‘normale’ sporter er zeer efficiënt gebruik van maken. 

De Miha-Bodytec

Trainen op de Miha-Bodytec is uitdagend en misschien zelfs spannend. Door de elektrische impulsen spannen de spieren in uw lichaam sneller en sterker aan dan bij normale krachttraining. Hierdoor worden 90% van spiervezels in het lichaam aangespannen in plaats van 40-50% bij de normale training. Hierdoor is de training zeer tijd efficiënt. In plaats van een workout van 3 uur doet u het nu in circa 20 minuten. Naast de tijd efficiëntie is de Miha-Bodytec ook voor andere doeleinden de beste keuze. Het is namelijk stimulerend voor de bloedsomloop en het metabolisme. Het bevorderd en ondersteund het lichaam om af te vallen en helpt bij revalidatie en voorkomen van blessures. Daarnaast verbetert de huidstructuur en de lichaamscontouren. Het geeft geringe belasting in en op de gewrichten en vermindert rugklachten.

Personal training van de Bodytec business club

Personal training met een effectieve en resultaatgericht programma. Wanneer u kiest voor de personal training van de Bodytec business club gaat u aan de slag met een ervaren personal trainer en de Miha-Bodytec. De voordelen van de Miha-Bodytec zijn hierboven besproken, echter geeft de personal trainer u nog andere voordelen. De personal trainer biedt u voedingsadvies, een stofwisselingsprogramma, uitgebreide en unieke stretching technieken en tot slot SMR (self myofascial release) met de blackroll.

 Wanneer u interesse heeft in de personal training van de Bodytec business club kunt u vrijblijvend een proefles nemen.

http://www.bodytecclub.eu/personal-training/