Sharada
Image default
Health / Alternative

Terug naar je kracht met mindfulness

Raak je verstrikt in je eeuwige innerlijke dialoog? Voel je je niet gelukkig of tevreden terwijl er objectief niets aan je leven mankeert? Voel je je daar schuldig over? Ben je strenger voor jezelf dan voor je omgeving? Ben jij de laatste voor wie je zorgt en gaan anderen altijd voor? Zou je dit allemaal anders willen omdat je merkt dat deze manier van leven voor jou niet werkt? Dan is er gelukkig een heel leuke en praktische oplossing. Mindfulness. Iedereen kent mindfulness onderhand wel en er is inderdaad een algemene aanpak. Maar er zijn gelukkig ook trainers en coaches die de trainingen laten sturen door hun eigen visie op de mens. En dan krijg je iets unieks.

Terug naar jezelf met mindfulness

Mindfulness is een training die je volgt in een groep. Het leuke daarvan is dat je ervaringen kan delen maar ook kan leren van de ervaringen van anderen. Of jij met jouw problematiek in een groep thuis hoort zal eerst beoordeeld worden na een intakegesprek. Soms zijn er andere maatregelen nodig om jou te helpen. Dat word je altijd eerlijk verteld met onderbouwing. Er zijn tegenwoordig ook groepen voor kinderen. Er wordt dus wel degelijk gekeken naar de samenstelling van de groep. Je leert bij mindfulness weer in contact te komen met jezelf, je eigen kracht en daarmee met je geluk. Het leren ervaren in het moment is trainbaar. Daarvoor is het wel van belang dat je je huiswerk doet. Want ingesleten gedrag heeft oefening nodig om afscheid van te nemen.

De eigen visie van Tanne Verhulst op mindfulness

Mindfulness Zutphen heeft jarenlange ervaring in het trainen van groepen. Van deze ervaring maken ze graag gebruik om anderen weer verder te helpen. Tanne Verhulst is een trainster met een eigen visie en gaat uit van de vaak verborgen krachten die iedereen heeft. Het doorbreken van zelfondermijnende mechanismen is hiervoor het uitgangspunt.

https://www.tanneverhulst.nl