Sharada
Image default
Mode en Kleding

3 Redenen om naar een kleding stockverkoop te gaan

Elk seizoen je garderobe een update geven neemt een serieuze hap uit je budget. Gelukkig kan je heel wat geld besparen door een stockverkoop te bezoeken. Een stockverkoop is een tijdelijke verkoop waarbij een winkel of fabrikant vorige kledingcollecties aanbiedt met mooie kortingen. Zo’n evenement is absoluut een bezoekje waard, en wel omwille van deze drie redenen…

 

Voordelig shoppen

Het grootste voordeel van een stockverkoop? De extra lage prijzen! Op een stockverkoop krijg je interessante kortingen op allerhande producten. Soms zijn deze kortingen beperkt (10, 20 of 30 procent), maar er zijn ook deals van 60 of 70 procent te vinden! Winkeliers bieden deze kortingen aan om de verkoop te stimuleren, omdat ze hun huidige stock van de hand willen doen om plaats te maken voor de meest recente trends. Profiteer hiervan en shop extra voordelig. 

Recente kleding

Je kan ook goedkoop kleding kopen op de tweedehandsmarkt. Maar die ziet er meestal heel oubollig uit. Dat is niet het geval bij een stockverkoop van kledij. Hoewel de winkelier kleding van het vorige seizoen verkoopt, past deze nog altijd bij de huidige trends. Wie ziet er immers dat je een jurk draagt van het vorige seizoen? Voor de allernieuwste mode is een stockverkoop geen goed idee, maar je vindt er toch een heleboel trendy kledij. 

Leuke uitstap

Een stockverkoop is het perfecte excuus om er samen met vriendinnen op uit te trekken. Maak er meteen een daguitstap van. Bezoek de stockverkoop samen met andere winkels in de buurt, ga lekker een hapje eten en bezoek enkele bezienswaardigheden. Op het einde van de dag heb je weer een nieuw arsenaal aan kleding zonder dat je bankrekening in het rood staat.