Sharada
Image default
Mode en Kleding

De kleur en maat van je handtas

Je moet er geen spijt van krijgen dat je geld uitgeeft aan een handtas, want het is een investering die lang meegaat. Als je een tas van goede kwaliteit wilt, hoef je je niet uit te geven aan designertassen die duizenden euro’s kosten, want tassen uit confectiecollecties hebben een hoge kwaliteit en zijn je geld waard.

Dit gezegd hebbende zijn lederen tassen de beste keus, want ze zijn duurzaam, en raken niet snel beschadigd.

Een ander belangrijk ding om naar te kijken is het stiksel, want je wilt niet dat ze gemakkelijk scheuren.

Je herkent immers een kwaliteitstas als je er een ziet.

Het kiezen van de kleur
De kleurkeuze hangt af van waar je de tas voor nodig hebt. Belangrijker is echter dat je de kleur kiest op basis van de rest van je garderobe, en ervoor zorgt dat je hem kunt dragen bij de meeste kledingstukken uit je kast.

Pastelkleuren zijn nu populair. Ze geven een vrouwelijke, zachte uitstraling, en passen goed bij de meeste van je outfits.

Lichtblauw, zachtroze, of zelfs naaktkleuren zijn veilige opties.

Ga je daarentegen voor klassiek zwart of bruin, dan kun je nog steeds niet fout zitten. Ze zullen er zowel stijlvol als chic uitzien.

De maat kiezen
De grootte van de tas heeft te maken met onze stijl, en of het een werktas is of een casual, modieuze tas. Als je een werkhandtas krijgt, zorg dan dat hij groot genoeg is voor al je spullen, je portemonnee, en papieren en documenten die je bij je draagt.

Vakken zijn ook belangrijk om je sleutels, telefoon, of andere voorwerpen waar je gemakkelijk bij moet kunnen, te scheiden.

Als je echter een modetas nodig hebt, voor dagelijks gebruik, zijn kleine ontwerpen nu in de mode.

Die waarin de meest elementaire voorwerpen passen die je nodig hebt. Ze zijn praktisch, zien er superleuk uit, en zijn er om elke outfit compleet te maken.