Sharada
Image default
Dienstverlening

Bij dozenhal.be bestel je alle dozen in Brussel

Ben je op zoek naar dozen in Brussel, dan kan je het beste even kijken op de website dozenhal.be. Hier vind je een groot assortiment aan dozen en kan je ongetwijfeld terecht voor hetgeen waar jij naar op zoek bent. Met meer dan vijfentwintig honderd dozen in het assortiment moet er altijd wel een geschikte doos voor jou tussen zitten die jij kunt gebruiken voor diverse doeleinden. Niet alleen zijn er allemaal veel maten, maar ook veel diverse soorten van de dozen vind je op de website. De voorraad van de dozen in Brussel bestaat uit niet alleen maar nieuwe dozen, maar hiertoe behoren ook al gebruikte dozen die nog wel een keer opnieuw gebruikt kunnen worden. De staat van deze dozen is goed genoeg voor nogmaals gebruik, maar is niet geschikt wanneer je een logo of iets dergelijks op de dozen wil drukken, dan zal je toch echt voor de nieuwe moeten gaan.

Offerte

Wanneer je kiest voor dozen in Brussel van dozenhal.be dan kan je een offerte aanvragen die geheel op maat voor jou zal worden gemaakt. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en heb je in een duidelijk overzicht alle kosten op een rijtje en ook waar de kosten bij behoren. Het fijne van dit bedrijf is, is dat er snel wordt gewerkt. Zo heb je de offerte al binnen een werkdag in je mail. Heb je een spoedaanvraag? Dan kan je altijd even telefonisch contact opnemen, zodat men je op die manier kan helpen en je bestelling zo snel mogelijk kan doorvoeren. Als je akkoord gaat met de offerte die je hebt ontvangen dan worden de dozen in Brussel direct uit de voorraad geleverd.

Kartonnen dozen laten bedrukken

Omdat er bij dit bedrijf wordt gewerkt met een eigen transport, zijn zij niet afhankelijk van een extern postorderbedrijf of koerier en kunnen zij nog sneller leveren. De volgende dag, na je bestelling, zal je dan ook al in het bezit zijn van de bestelde dozen in Brussel. Mocht je de dozen willen bedrukken dan kan dat ook. Je kunt het ontwerp uploaden op de website en aangeven waar op de doos je het ontwerp gedrukt wil hebben. Met de full colour printer wordt dit dan op de bestelde dozen gedrukt.