Sharada
Image default
Dienstverlening

Een reputatie op het internet opbouwen

Een reputatie op het internet opbouwen

Een online reputatie opbouwen is steeds belangrijker geworden. Zo geven steeds meer mensen een review aan een bedrijf of organisatie. Dit kan natuurlijk positief zijn, maar je hebt altijd mensen die ergens niet over te spreken zijn en een negatieve review geven. Je kunt dit het beste zien als opbouwende kritiek waarop je adequaat moet handelen. Geef de klant dan ook wat hij of zij wil of stort eventueel het bedrag terug. Daarmee laat je zien dat je er voor de klanten bent en dat zij op nummer 1 staan. Er ontstaan steeds meer review programma’s en een goede score kan je veel klanten opleveren.

Social marketing uitbesteden

Veel bedrijven kiezen voor Social media marketing uitbesteden omdat dit nog relatief ingewikkeld is voor de meeste ondernemers. Het is een platform wat ongeveer 3 a 4 jaar gebruikt wordt door steeds meer bedrijven en daardoor is het toch nog best wel nieuw. Zeker als je het vergelijkt met Google ADS dat al meer als 20 jaar gebruikt wordt. Als je voor de zakelijke wereld kijkt dan zijn LinkedIn en Facebook een echte aanrader. Voor persoonlijke of informatieve doeleinden kun je in principe alle platformen gebruiken. Denk hierbij ook aan een Twitter of Instagram. Als je producten met afbeeldingen verkoopt dan is Instagram zeker een aanrader. Een goede foto met een korte omschrijving kan al snel viral gaan!

Zoekmachine marketing

Voor zoekmachine marketing bieden wij Betaalbare SEO marketing pakketten. Het is niet moeilijk om in de zoekmachine gevonden te worden, maar op een pagina 1 positie komen is wel een hele uitdaging. Dit omdat er honderden factoren zijn waar een zoekmachine rekening mee houd. Zo kijkt de zoekmachine voornamelijk naar unieke content en het moet wat toe te voegen hebben qua informatie. Daarnaast is het ook belangrijk om voldoende foto’s en video’s te gebruiken. Hierdoor zwakt de aandacht niet af van de klant. Maar je trekt er ook meer klanten mee aan die bijvoorbeeld zoeken in Google Afbeeldingen.

Informeer naar de mogelijkheden

Bij Designmarketking hebben we verschillende mogelijkheden voor online marketing. Zo hebben we net al zoekmachine marketing en social media marketing met je doorgenomen in de notendop. Natuurlijk valt hier nog veel meer over te vertellen, maar dit doen we het liefste persoonlijk. Per bedrijf is de aanpak anders en daar baseren wij onze uitleg ook op. Een klein bedrijf heeft namelijk niet altijd alle bonus elementen nodig, want dat kost weer extra geld. Wij begrijpen dat en doen er alles aan om zo goedkoop mogelijk te blijven!