Sharada
Image default
Health / Alternative

Bewegen en voedingsadvies

Als je graag wilt bewegen en daarbij een voedingsadvies om gezond en fit te worden wilt ontvangen dan zit je bij onze sportschool helemaal op het juiste adres. Onze professionals kunnen je namelijk helpen om gezond en fit te worden door ondersteuning te bieden op het gebied van beweging en voeding. Het sporten doe je onder begeleiding van een personal trainer of doe je in groepsverband. En in het geval van een voedingsadvies krijg je een persoonlijke uitleg van een specialist over welk voedingspatroon nu het beste is voor jouw situatie. Daarbij wordt er gelet op je huidige conditie, of je medische aandoeningen hebt en wat je doelstellingen zijn.

We bieden tal van verschillende manieren aan om ervoor te zorgen dat er altijd wel iets is waar je mee aan de slag kunt. Naast het een goed dieet volgen kan je bij ons personal training in onze fitnessclub ontvangen mocht je graag persoonlijke steun willen hebben of je kan juist kiezen voor small group training waarbij je in een kleine groep je sportlessen ontvangt. Waarvoor je ook kiest, je kan in elk geval een voedingsadvies ontvangen en goed bewegen om fit te worden.

Voeding en training

Wil men goed kunnen trainen en bewegen dan is het noodzakelijk dat men een voedingsadvies ontvangt. Als je namelijk spiergroei wilt ontwikkelen dan is het het effectiefst om dat te doen in combinatie met een uitgebalanceerd dieet. Zonder dat kan het langzaam gaan of je krijgt te veel of te weinig van sommige voedingsstoffen binnen. Met een voedingsadvies voorkom je dat je in het duister tast en kan je gericht aan de spierontwikkeling werken. Daardoor zal men toenemen aan lichaamsgewicht en er gezond en fit uitzien.

Afvallen en voeding

Omgekeerd kan het ook. Een voedingsadvies kan ook aangewend worden om af te vallen. Bewegen is een zeer belangrijk onderdeel bij het afvallen, maar een verantwoord dieet is net zo onmisbaar. Onze personal trainers en coaches kunnen je helpen met het samenstellen van een trainingsschema en een voedingsadvies. Aan de hand daarvan kan je snel en op duurzame wijze afvallen.