Sharada
Image default
Health / Alternative

Vaporesso als favoriet merk voor heel wat e-rokers

Binnen de wereld van e-sigaretten is het merk Vaporesso een gevestigde naam die zeker wel altijd wat meer te bieden heeft dan de concurrent. Het merk is ook een van de oudste fabrikanten van e-sigaretten en begon met de productie in 2006. Als dochteronderneming van SMOORE biedt het merk een innovatieve lijn van producten dat wordt bereikt door de aanwezigheid van uitgebreide onderzoeks- en productiefaciliteiten die de filosofie echter dit merk ondersteunen.

Vaporesso stond ook aan de basis voor het ontwikkelen van de Target Vape Mod

In het streven van Vaporesso om de consument altijd een innovatief product te bieden bracht het merk de Target Vape Mod op de markt. Deze is de kleinste mod op de markt en past lekker onopvallend in elke zak. Een apart hoesje ervoor kopen is zelf niet nodig. Dit product vertegenwoordigd de mate van onderzoek dat wordt verricht door Vaporesso om altijd wel de consument op zijn wenken te bedienen. Ook is het een rechtstreeks resultaat van de filosofie van Vaporesso die aangeeft e-sigaretten bereikbaar te maken voor het groter publiek waarbij het imago van de e-sigaret in zijn geheel er beter op moet worden.

Naast bovenstaand product biedt het merk ook alle andere producten en accessoires aan die nodig zijn.

Vaporesso is dus met zijn lijn aan innovatieve producten altijd wel een goede keuze voor zowel de beginnende als de meer ervaren e-sigaret roker. Ook speelt het merk graag in op nieuwe ontwikkelingen op de markt en blijft daardoor altijd wel de concurrent een stapje voor.